ESPECIALISTES EN FORMACIÓ PER A PARTICULARS, ORGANITZACIONS I EMPRESES AMB EXPERIÈNCIA EN LA METODOLOGIA INTEGRAL I VIVENCIAL APLICADA ALS RECURSOS I HABILITATS PERSONALS, SOCIALS I D' AUTOCONEIXEMENT

Tots volem millorar la nostra qualitat de vida i el nostre benestar personal, busquem ser més feliços. Per aconseguir-ho, podem aprendre tècniques que ens permetin augmentar el nostre autocontrol i millorar les habilitats per a coneixer-nos millor a nosaltres mateixos.

Amb la risoteràpia i les nostres intervencions acompanyem a les persones a treballar les habilitats socials i de comunicació, la motivació, l'autoestima i la seguretat en un mateix, la creativitat i a l'hora mostrem les tècniques que ens permeten fer front a situacions d'estrès. En definitiva, pretenem un progrés en la superació personal que ens apropi cada cop més a la felicitat.

Les nostres sessions tenen com a principal objectiu crear espais de convivència, de integració i alegria que ens mostrin com podem veure la vida des d'una òptica positiva. Mitjançant aprenentatges lúdics i divertits, millorem la nostra salut física i mental augmentant la nostra capacitat de sentir, d'expressar sentiments i emocions fent servir el riure com a camí.

I tot això d'una forma compartida amb el grup. El riure es contagia, US ANIMEM A EXPERIMENTAR L'ENTUSIASME I           L' ALEGRIA DE VIURE.

ESTEM TAN CONVENÇUDES DE SER EFECTIVES EN L'ASSOLIMENT DELS VOSTRES OBJECTIUS, QUE NOMÉS VOLEM QUE PROVEU I US REGALEU AQUESTA EXPERIÈNCIA.


LES NOSTRES SESSIONS I TALLERS

Tenen com a finalitat viure una experiència de diversió i alegria, que ens permet oblidar-nos dels problemes diaris, així com conèixer gent nova i treure'ns pors i vergonyes...

Ens conviden a desinhibir-nos, a trencar per un moment amb  patrons de comportament amb que ens movem habitualment, una invitació a deixar a un costat el control i permetre que el nostre cos s'expressi lliurement per a generar un estat de benestar.

Per als grups de familiars i amics, els tallers permeten redescubrir-nos i gaudir de la proximitat dels nostres d'una forma lliberadora i totalment diferent a la que estem acostumats.

Per als grups de persones que no es coneixen prèviament, permeten trobar gent a la que li agrada gaudir de la vida i viure noves experiències. Gran part ve motivada per la curiositat i les ganes de passar una estona agradable i conèixer a gent nova. I surten amb ganes de repetir...!!

El riure és la millor medicina natural, no té contraindicacions, reforça la seguretat en un mateix i l'autoestima i ens ensenya a viure d'una forma positiva, per a sentir-nos bé amb nosaltres mateixos i amb els altres.


COM SÓN?

La metodologia és totalment dinàmica i participativa. No hi ha un nombre màxim de participants i es poden realitzar en grups de com a mínim 7-8 persones. Poden ser grups homogenis, i també poden participar a la mateixa sessió persones d'edats molt diferents. La durada és de 2 hores aproximadament, però varia en funció de les necessitats del grup i els objectius que es vulguin aconseguir.

La risoterapeuta no és una humorista que farà riure. Nosaltres acompanyarem per les diferents etapes de la sessió per a que s'aconsegueixi, com a grup i de forma individual, la riallada i el riure profund conscients.

Els tallers són diferents atenent a la necessitat del grup, encara que la seva estructura és més o menys la mateixa:

 • Breu introducció i presentació en les que el grup té l'oportunitat  de conèixer-se i interactuar, amb la finalitat de trencar el gel i crear un clima de confiança.
 • Escalfament i desbloqueig per alliberar tensions i preparar el cos per l'activitat.
 • Dinàmiques,exercicis i jocs on el riure i les riallades són protagonistes.
 • Relaxació perquè riure a ple pulmó és una experiència genial però a la vegada, esgotadora. Després d'estar quasi dues hores rient i gaudint del plaer de les endorfines i la diversió dels jocs, arriba el moment de reduir marxa i interioritzar la recuperació de l'alegria.
 • Avaluació i tancament

Tot això s'aconsegueix utilitzant diverses tècniques de dinamització i cohesió grupal, jocs, música, dansa, teatre, expressió corporal, relaxació...amb els que aconseguirem alliberar el riure sincer i prendre consciència de les nostres potencialitats personals i professionals.
A QUI VAN DIRIGITS?

 • Grups de familiars i/o amics
 • Persones que vulguin ampliar el seu cercle d'amistats

 • Empreses públiques i privades
 • Centres educatius i A.M.P.A's
 • Centres de salut
 • Residències de la 3ª Edat i Centres de Dia
 • Associacions, fundacions i centres que treballin amb grups amb risc d'exclussió social

QUÈ OFERIM?Diverses possibilitats adaptables a les necessitats dels grups

TALLERS D'INICIACIÓIdeals per regalar una activitat lúdica i divertida única i diferent


 • comiats de solter
 • celebracions especials
 • sopars d'empresa
 • incentius
 • congressos
 • convencions i fires
 • accions promocionals
 • inici o fi de programes de formació...


TALLERS DE RISOCOACHING I LIDERATGES'utilitzen per millorar el clima laboral i afavorir la productivitat, la creativitat, la motivació i la intel.ligència emocional.


És la millor eina per aconseguir un objectiu concret o plantejar-se nous objectius.


Mitjançant aquesta formació original i motivadora, es facilita el desenvolupament dels recursos individuals i de grup afavorint la resolució de conflictes, la superació de limitacions, el canvi d'estratègies i la comunicació activa.


En definitiva, es milloren les competències personals i professionals.

PLANS DE SALUTTallers periòdics setmanals, quinzenals o mensuals amb la finalitat de contribuir al benestar físic i psíquic dels treballadors d'una forma continuada.


El descontent, la frustració, l'estrès, les relacions "tòxiques" entre treballadors... són motius que porten a patir la "Síndrome d'estar cremat o Burnout", l'absentisme laboral i les baixes per estrès o depressió.


Aquests tallers funcionen de "vàlvula d'escapament", alleujant els símptomes.


TALLERS PER A CENTRES EDUCATIUS


L'aprenentatge cal que sigui agradable i lúdic perquè sigui significatiu. Importa el contexte i l'estat d'ànim en que mestres,  alumnes i famílies es trobin.

Proposem trencar paradigmes:

¿Qui va dir que l'educació ha de ser avorrida?

En les nostres sessions, practiquem l'humor, la diversió i el riure com recursos educatius que poden integrar-se en les programacions didàctiques dels docents. 


Proveu els nostres TALLERS EN FAMÍLIA, fantàstics per millorar les relacions afectives i la comunicació entre els diferents membres familiars.

TALLERS TERAPÈUTICS


Dirigits a col.lectius especials que tenen com a finalitat ajudar a persones que pasen per un moment delicat en les seves vides.

S'ofereixen, entre d'altres, a hospitals i centres de salut; associacions de persones amb discapacitat física i psíquica, víctimes de violència de gènere, persones en risc d'exclusió social; residències de 3ª Edat i Centres de Dia


FORMACIÓ EN RISOTERÀPIA I DINAMITZACIÓ DE GRUPS


Impartició de cursos teòrico-pràctics dirigits a aquells professionals que desitgin adquirir coneixements sobre la risoteràpia i el ludotraining per a la dinamització de grups de treball, així com conèixer les tècniques i habilitats per a posar-los en pràctica.


ON HO FAREM?

 • Ens desplacem on necessiteu o bé comptem amb sales disponibles a Tarragona.

 • Les sales on es realitzin han de ser suficientment grans per a poder-se moure amb facilitat i amb connexió a xarxa elèctrica.

QUÈ CAL QUE PORTIN ELS PARTICIPANTS?


 • Roba còmoda
 • 1 manteta o tovallola gran
 • 2 parells de mitjons
 • 1 samarreta de recanvi
 • 1 paquet de mocadors (per plorar de riure!!)

Create your website for free!