Hola, soc l'Anabel Pérez

Persona de ment inquieta i aprenent incansable, que a la primera meitat de la meva vida puc dir amb orgull que he viscut diverses vides en una.

A nivell professional, vaig començar la meva trajectòria en el món de l'empresa amb responsabilitat en l'àrea de Recursos Humans ( selecció de personal i formació i desenvolupament de persones) i de Prevenció de Riscos Laborals (Especialista en Ergonomia i Psicosociologia Aplicada), treballant-hi molts anys.

Una redirecció vital em va portar a realitzar un Màster en Neuropsicologia i a estudiar el Grau d'Educació Infantil, col.laborant de molt a prop en Centres de Dia, Residències de la 3ª Edat, centres de salut mental i centres educatius.

Paral.lelament, començo a treballar en la formació i orientació acadèmico-laboral amb grups de persones en risc d'exclusió social. Des de llavors, em vaig adonar que no se'm donava gens malament transmetre alegria i motivar a les persones, i que em sentia jo mateixa fent-ho.

Al llarg d'aquest camí comprenc que el cicle de la vida es tanca com comença, amb una gran necessitat de viure el present el millor que podem, amb les mateixes ganes de jugar i divertir-se que quan som nens donat que jugant i relacionant-nos positivament amb altres persones aconseguim ser més feliços.

Al 2013 trobo la cirereta del pastís, gràcies a la Escuela de Risoteràpia de Barcelona i als seus grans professionals. Allà conec a la Mireia, la meva companya i co-fundadora de Risoteràpia Tarragona RiudeGust. Juntes ens il.lusionem per la teràpia del riure, entenent que es tracta d'una experiència vital compartida amb altres persones que omple d'alegria, tendresa i generositat a aquells que la proven i que compta amb grans beneficis físics i mentals.

Dinamitzant grups al llarg dels darrers anys, hem tingut el privilegi d'acompanyar a moltes persones a prendre consciència de la seva capacitat de sentir, expressar i comunicar. Això, per nosaltres, no té preu.

Som feliçes facilitant-ho i quan contemplem als grups rient profundament, relaxant-se i expresant les seves emocions més profundes de les formes més belles possibles.

A RIUDEGUST estimem el que fem perquè ens desperta emocions genials i a l'hora ens sentim orgulloses de ser testimonis del creixement personal de tantes persones.


SOM ESPECIALISTES EN FORMACIÓ PER A PARTICULARS, ORGANITZACIONS I EMPRESES AMB EXPERIÈNCIA EN LA METODOLOGIA INTEGRAL I VIVENCIAL APLICADA ALS RECURSOS I HABILITATS PERSONALS, SOCIALS I D' AUTOCONEIXEMENT

Tots volem millorar la nostra qualitat de vida i el nostre benestar personal, busquem ser més feliços. Per aconseguir-ho, podem aprendre tècniques que ens permetin augmentar el nostre autocontrol i millorar les habilitats per a coneixer-nos millor a nosaltres mateixos.

Amb la risoteràpia i les nostres intervencions acompanyem a les persones a treballar les habilitats socials i de comunicació, la motivació, l'autoestima i la seguretat en un mateix, la creativitat i a l'hora mostrem les tècniques que ens permeten fer front a situacions d'estrès. En definitiva, pretenem un progrés en la superació personal que ens apropi cada cop més a la felicitat.

Les nostres sessions tenen com a principal objectiu crear espais de convivència, de integració i alegria que ens mostrin com podem veure la vida des d'una òptica positiva. Mitjançant aprenentatges lúdics i divertits, millorem la nostra salut física i mental augmentant la nostra capacitat de sentir, d'expressar sentiments i emocions fent servir el riure com a camí.

I tot això d'una forma compartida amb el grup. El riure es contagia, US ANIMEM A EXPERIMENTAR L'ENTUSIASME I L' ALEGRIA DE VIURE.

ESTEM TAN CONVENÇUDES DE SER EFECTIVES EN L'ASSOLIMENT DELS VOSTRES OBJECTIUS, QUE NOMÉS VOLEM QUE PROVEU I US REGALEU AQUESTA EXPERIÈNCIA.

Create your website for free!